26 Aralık 2011 Pazartesi

Command Performance film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwlhU3nH0PRZZPIqvLPStP9OJtlQ1N9nGBfJP3ZMkqT31qxfN1XQPnFjqGMMaZW1rxXZGPgWK6tZ-wdcV779n-TB6KTvcxp8Z71V4YNEkBlPE7mmXXccm1y9iWsPZ5DnLIDfwOTQSLD0TO/s640/command_performance.jpg
Command Performance ( Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2009 
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Dram - Gerilim - Aksiyon
Filmin Süresi: 100 dk.
Filmin Yönetmeni: Dolph Lundgren
Filmin Oyuncuları: Dolph Lundgren,  Dave Legeno,  Shelly Varod,  Clement Von Franckenstein,  Katarzyna Wolejnio,  Slavi Slavov,  Robin Dobson,  Ida Lundgren,  Melissa Smith,  Naum Shopov,  Raicho Vasilev,  Ivaylo Geraskov,  James Chalke,  Hristo Shopov,  Zahary Baharov
Filmin Senaristleri: Dolph Lundgren,  Steve Latshaw
Filmin Yapımcıları: Les Weldon,  Danny Lerner
Film Hakkında: Command Performance filmi 2009 yılında ABD de çekilmiş olan gerilim ve aksiyon sahneleriyle güzel bir yapıt olmuş.
Filmin Konusu: Command Performance filminde; Rusya’nın sevilen pop starı ve başkanının ailesiyle birlikte Rock Konseri sırasında kaçırılması üzerine onları kurtarmak bir baterist ve eski motorsikletçiye kalıcaktır..
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatiftir.)

Putlocker (Alternatiftir.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google