21 Aralık 2011 Çarşamba

Son Durak 5 - Final Destination 5 film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMWiSpw9tAoGpgzd_crF7l0g-FSuyS9QgFbGDa9nf8aPzlQrqF0U8BPyQaZjjtgiNELAd1l0Ejkv4_yymRR5hmJScy42mtLAKhAfU8Ax2vD2XVF-OR-wSTQM3SjA33tUMUxCpfz4dYvUo5/s1600/Son-Durak-5-1309383553z.jpg
Son Durak 5 - Final Destination 5 (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011 
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Gizem - Gençlik - Fantastik
Filmin Süresi: 91 dk.
Filmin Yönetmeni: Steven Quale
Filmin Oyuncuları: Nicholas Dagosto,  Micah Sloat,  Emma Bell,  Tony Todd,  Devon Sawa,  David Koechner,  Mark Callaway,  Joy Lauren,  Courtney Vance,  Meghan Ory,  Mike Dopud,  Dawn Chubai,  Chasty Ballesteros,  Nicholas D\'agosto,  Tim Fellingham,  Andy Nez,  Miles Fisher,  Jeffrey Stubblefield,  Ellen Wroe,  Ryan Hesp,  Frank Topol,  Jodi Balfour,  Brittany Rogers,  Grace Baek,  Jasmin Dring,  Brent Stait,  Michael Adamthwaite,  June B. Wilde,  Roman Podhora,  P.J. Byrne,  Barclay Hope,  Arlen Escarpeta,  Jody Latham,  Link Baker,  Blaine Anderson,  Tanya Hubbard,  Ian Thompson,  Diana Pavlovska
Filmin Senaristleri: Jeffrey Reddick,  Eric Heisserer
Filmin Yapımcıları: Craig Perry,  Warren Zide,  Richard Brener,  Sheila Hanahan,  Erik Holmberg,  Jason Koffeman,  Matthew Hart,  John Rickard
Film Hakkında: Son Durak filmi tüm serileriyle büyük bir yankı uyandırdı. Bu serisindede çok korkunç ve gizemli sahneler yer alıyor. Son Durak hayranlarına duyrulur.
Filmin Konusu: Diğer serilerindede olduğu gibi bir genç gelecekten ipuçları görmektedir ve bunlar bir bir gerçekleşmektedir.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB

VideoZer (Alternatiftir)

Putlocker (Alternatiftir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google