6 Aralık 2009 Pazar

Çakal | Jackal Filmini Online izle | Tr Dublaj

Çakal | Jackal indirmeden izle | Tr Dublaj
Çakal Jackal film izle
Puanı:8.0/10
Yapım:1997 ABD
Tür:Aksiyon, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen:Michael Caton-Jones
Süre:2 saat 5 dakika.
Filmin Konusu: Rus mafya liderinin oğlu FBI ajanlarınca yakalanıp rus militanlarına öldürtürler. Bunun üzerine mafya lideri FBI in üst düzey yöneticisini öldürmesi için çakal adında büyük bir tetikci tutar. FBI in çakal ile ilgili planları öğrenir ve onu durdurmak isterler yalnız çakalın kimliğini tespit edemezler amerika kendi içindeki tüm kuruluşları sorgular ama çakalın silüetini bilen kimse yoktur. Umutlar tam yükencek derken dünyada çakalı tanıyan 2 kişi kalmıştır bunlardan biride baska bir tetikçi olan Marqueendir. Marqueeni FBI hapisten çıkarark anlaşma yaparlar ve bu zorlu arayış başlar .Büyük bir kovalacama ve gerilim dolu güzel bir film.
ÖNEMLİ NOT: MegaVideo 72 dakikalık izleme sınırı koyduğu için filmin 72. dksından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp tekrardan siteye gelip filmi ileri sarıp geri kalanını izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google