22 Aralık 2009 Salı

Cehennem Silahı 4 film izle

Lethal Weapon 4 film izle
http://www.ww64.com/uploads/images/2009-09-28/SpMap0FVdj.jpg
 Cehennem Silahı filminin 4. serisini sizlere sunmaktayız. İyi seyirler.

Yönetmen : Richard Donner
Senaryo : Channing Gibson , Miles Millar , Jonathan Lemkin , Alfred Gough
Görüntü Yönetmeni : Andrzej Bartkowiak
Müzik : Eric Clapton ,  Michael Kamen ,  David Sanborn
Yapım : 1998, ABD , 127 dk.

Oyuncular: Mel Gibson (Çavuş Martin Riggs) , Danny Glover (Çavuş Roger Murtaugh) , Joe Pesci (Leo Getz) , Rene Russo (Lorna Cole) , Chris Rock (Lee Butters) , Jet Li (Wah Sing Ku) , Steve Kahan (Yüzbaşı Ed Murphy)
Çavuş Martin Riggs (Mel Gibson) ve Roger Murtaugh (Danny Glover), artık yaptıkları iş için çok yaşlı olduklarını düşünmektedirler. Murtaugh artık emekliliğini planlamaktadır. Fakat başlarını bu kez de Çin mafyasıyla belaya sokarlar.

Filmin Konusu: Acımasız liderleriyle (Jet Li) Çin mafyası, çinli bir sanatçıya sahte para yaptırıp, bu parayla mafyanın 4 liderini rüşvetle hapisten kaçırmayı planlamaktadır. Murtaugh'ın kızı Rianne'in kocası Lee Butters (Chris Rock), genç ve heyecanlı bir polis olarak ikiliye yardım eder. Bu arada Lorna (Rene Russo) hamiledir ve Riggs ile evlenmek istemektedir. Serinin daha önceki filmlerinden hatırladığımız Leo Getz (Joe Pesci) ise özel dedektif olarak bu macerada da kahramanlarımıza ayak bağı olmaktadır.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google