24 Aralık 2009 Perşembe

Neşeli Hayat film izle

 http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CNe%C5%9Feli%20Hayat%20afi%C5%9Fleri%5Cneseli%20hayat_emre%20erdem_001.JPG
Filmin Yönetmeni :Yılmaz Erdoğan
Oyuncular :Yılmaz Erdoğan, Büşra Pekin, Ersin Korkut, Cezmi Baskın, Erdal Tosun, Rıza Akın, Murat Eken, Oğuzhan Koç, Bülent Emrah Parlak, Eser Yenenler
Vizyon Tarihi : 27 Kasım 2009
Film Hakkında: Yılmaz Erdoğan Türk sinemasında ve tiyatrosunda çığır açan bir kişi olarak büyük saygı duyulur ve bunu her filminde ve her eserinde bir kez daha ortaya koyar. O yüzden Neşeli Hayat filmi de merakla beklenen filmler arasında.

Yılmaz Erdoğan'ın çok güzel hareketler bunlar oyuncu kadrosu ile birlikte oluşturduğu Neşeli Hayat filmi kadrosu ile gerçekten dikkat çekiyor. Çok güzel hareketler bunlar oyuncularının en gözde olanları olan  Büşra Pekin, Ersin Korkut,  Murat Eken, Oğuzhan Koç, Bülent Emrah Parlak, Eser Yenenler kadro da yer alıyor ve onlara Yılmaz Erdoğan ve Cezmi Baskın gibi ustalarda eşlik ediyor.

Neşeli Hayat filminin yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan kendisi yapıyor. Filmin senaryosunu yine kendisi tarafından yazılmış fakat ona Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Eser Yenenler eşlik ediyor.

Neşeli Hayat filminin konusu Noel Baba olarak çalışan bir adamın yaptığı işin tam olarak ne olduğunu öğrenmesi ve hayatın aslında çocukların inandığı yalanlardan daha da gerçek olmadığını anlatıyor. Türkiye'de geçim derdi ve bir de noel baba olarak yaşama çalışmasını komik bir şekilde sinema severlere sunuyor Neşeli Hayat filmi.

Yılmaz Erdoğan içinde yer aldığı her projeyi başarılara taşımış ve Türk sineması ile tiyatrosunun yeniden sevilen ve izlenen bir zevk haline getirmiştir. Neşeli Hayat filmi ile yine bu başarıyı görmek mümkün.

İyi seyirler dileriz.

             

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google