15 Aralık 2009 Salı

Özet | Rundown Filmini Online izle | Türkçe Altyazı

Özet | Rundown Filmini indirmeden izle

-The Rundown 2003 ABD / Türkçe Altyazılı-
IMDB Puanı: 6.6/10
Tür: Aksiyon, Komedi, Macera, Suç
Yönetmen: Peter Berg
Senaryo: James Vanderbilt, R. J. Stewart
Yapımcı: Kevin Misher, Marc Abraham, Bill Corless, Karen Glasser
Görüntü Yönetmeni: Tobias A. Schliessler
Müzik: Harry Gregson-Williams
Süre: 1 saat 44 dk
Oyuncular: The Rock (Dwayne Johnson) (Beck) , Seann William Scott (Travis) , Rosario Dawson (Mariana) , Christopher Walken (Hatcher) , Corey Large (Danny) , Jon Gries (Harvey) , Jeff Chase (Kambui) , Ewen Bremner (Declan)
Filmin Konusu: Ülkemizde gösterime girmemiş olan, ancak aksiyon filmler dalında isminden çokça söz ettiren, Peter Berg’in yönetmenliğini üstlendiği bu filmde, Dwayne Johnson başrolde ve mükemmel bir performansa sahip. Seann Scott da aynı şekilde bütünleyici bir oyunculuk sergilemiş.
Filmde, bir mafya lideri tarafından kiralanan Beck (The Rock), bu liderin arkeolog oğlunu Amazon ormanlarından sağ salim kurtarıp, eve getirmekle görevlidir. Bu sırada, mafya liderinin oğlunun, Brezilya’da bir kasabada çok değerli bir maden için araştırma yaptığını öğrenir ve O’nun yanından bir an bile ayrılmaz. Bu sırada, kasabada bulunan zorba bir zenginle başları belaya girecek ve hem eğlenceli hem de bol bol aksiyon dolu anlar başlayacaktır.
Konusu bu şekilde ilerleyen, çok başarılı bir aksiyon filmi olduğuna şüphe yok. Sizler de mutlaka izlemelisiniz diyor ve yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google