18 Aralık 2009 Cuma

Kaçış Yolu | Boarding Gate Filmini online izle | Türkçe Dublaj

Kaçış Yolu | Boarding Gate indirmeden izle
   Boarding Gate Kaçış Yolu film izle

Yapım:2007 Fransa, Lüksemburg
Tür:Gerilim
Yönetmen ve Senaryo:Olivier Assayas
Oyuncular:Michael Madsen, Asia Argento, Kelly Lin, Carl Ng, Joana Preiss
Filmin Konusu:“Boarding Gate” yani ilk yarısında en azından kendisini konuşmak ve durma bize tehdit eden bir ilk ayrıntılı Fransızca suç drama olduğunu. Neyse ki, yarı yolda noktada hakkında pacing kadar önemli alır ve bir şık, sürükleyici gerilim dönüşür.
Film bir vicdansız işadamı ve eski metresi onun müşterilerine o rutin pezevenkler dışarı arasındaki fırtınalı ilişki Chronicles. Sonra o cinayet işlemekten içine belgeleriyle sokulmuş’s Ancak’s ve Hong Kong lam üzerinde ilginç bir film, çok hıyanet ve ihanet de katmanlı bakmak olur gitmek zorunda.
İtalyan aktris Asia Argento, kim Uma Thurman için ölü-ringer’s, onu somurtarak erotizm ve doğal karizması ile ekran komutları, ve o yanı sıra Kelly hayatında iki ana adam Michael Madsen ve Carl Ng güçlü bir destek alır lin romantik olan isteksizce sonunda Argento dışarı yardımcı olur rakip olarak. Olivier Assayas tarafından yönü – ikinci yarısında en az – odaklı net ve heyecan verici ve görsel tek başına bazı olaylar dizisi içinde şaşkın delik telafi etmek için yeterli.
Bir ikaz ki: süre teknik bir Fransız film, diyalog çoğu aslında İngilizcedir. Ancak, var kere ne zaman film garip un içine süresi geçerse-Fransızca ve Çince yazılar yazdı, birkaç olarak karanlıkta dinleyiciler bırakarak, belki, hikaye ayrıntıları önemli – yine bir resmi mutlaka bir bin değmez kanıtlamak kelime.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google