31 Aralık 2009 Perşembe

Akrep Kral - Scorpion King film izle

http://www.ww64.com/uploads/images/2009-09-21/UvTHdIW8gB.jpg
Yönetmen :      Chuck Russell
Senaryo :     Jonathan Hales
Oyuncular :     Dwayne Johnson, Steven Brand, Kelly Hu, Michael Clarke, Grant Heslov
Filmin Türü :     Aksiyon
Orijinal Adı :     The Scorpion King
Yapımcı Firma :     0
Yapım Yılı :     2002
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Konusu : 5 bin yıl önce acımasız Savaş Tanrısı Memnon (Steven Brand), kaderinde çöllerin korku dolu insanlarını yönetmenin olduğuna inanıyordu. Komutası altındaki zalim barbarlardan kurulu ordusuyla her tarafı sildi süpürdü ve büyük bir katliam yaptı. Öldürmediği insanları köleleştirdi. Kendisine muhalefet edenleri sistemli bir biçimde yok eden Memnon’un stratejilerin kaynağında geleceği çok iyi gören bir büyücü vardı. Büyücünün öngörüleri sayesinde düşmanlarına ne zaman, nereden ve nasıl saldıracağını biliyordu. Bu yüzden hiçbir savaşı kaybetmedi.

Memnon’un zulmü karşısında sadece birkaç kabile direnebildi. Memnon’un son darbesinin kaçınılmaz olduğunu bildikleri için güçlerini birleştirme yoluna gittiler ve onu durdurabilecek tek güç olan Mathayus’un yardımını istediler. Öldürme sanatlarında beceri sahibi bir suikastçiler kuşağından gelen Mathayus, Memnon’un elindeki en tehlikeli araç olan büyücüyü safdaşı edebilecek tek güçtü.

Böylece Mathayus çok büyük cesaret ve dayanıklılık gerektiren bu savaşın içine girdi. Öncelikle ünlü Gomorrah kentinde bulunan Memnon’un sarayına gizlice sızarak şeytan ruhlu Memnon’un en değer verdiği varlığın güzeller güzeli Cassandra olduğunu keşfetti. Ancak Cassandra’yı öldürmektense onu rehin alıp ıssız Ölüm Vadisi’nin derinliklerine götürme yoluna gitti. Mathaus bir gerçeğin farkındaydı: Hayatta kalabilmenin tek çaresi, Memnon ile direkt bir çatışmaya girmekten geçiyordu.

Cassandra’nın kehanetlerinde Mathayus’un bu savaşı kaybedeceği ve öleceği öngörülüyordu. Ancak ömrü boyunca “Özgür yaşa, ölümün iyi olsun” felsefesinden hareket eden Mathayus, kendi kaderini kendisinin yaratabileceğine inanıyordu. Bu inanç doğrultusunda olağanüstü bir dönüşümle efsaneleşti ve tüm Mısır’da Akrep Kral (Scorpion King) olarak tanınmaya başladı.
İyi seyirler dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google