12 Aralık 2009 Cumartesi

Blade 3 Online izle | Türkçe Dublaj

Blade III İndirmeden İzle
http://www.traileraddict.com/content/new-line-cinema/blade3.jpg
Tür : Gerilim / Fantastik / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 24 Aralık 2004
Yönetmen : David S. Goyer
Senaryo : David S. Goyer
Görüntü Yönetmeni : Gabriel Beristain
Müzik : Terence Blanchard , RZA
Yapım : 2004, ABD , 113 dk.
Oyuncular : Wesley Snipes (Blade) , Kris Kristofferson (Abraham Whistler) , Jessica Biel (Abigail Whistler) , Ryan Reynolds (Hannibal King) , Parker Posey (Danica) , Cascy Beddow (Flick) , Natasha Lyonne , John Ashker (Campbell) , James Remar , Dominic Purcell (Drakula) , Ron Selmour (Dex)
Filmin Konusu :Vampir avcısı Blade, yıllarca gecelerini vampirlere karşı savaşarak geçirmiştir. Son dönemde FBI'ın Blade'in peşine düşmesi, onun kaçmasına ve gündüzleri de faal olmasına sebep olur.Bir grup vampir yılların efsanevi ve korkunç yaratığı Dracula'yı yeniden canlandırır. Üstelik Drake artık eskisinden de güçlüdür ve gün ışığından etkilenmeyecektir.Bir yandan FBI'nın güçleriye mücadele eden Blade, Gece Avcıları adındaki vampir avcısı bir grupla işbirliği yapar. Çünkü karşısındaki düşmanları çok güçlüdür. Baş dişi vampir Danica Talos, yardımcıları Asher ve Grimwood Gece avcıları ve Blade nin işi bu sefer gerçekten zordur. Dehşet saçan Dracula ve onun ölümsüzler çetesiyle karşı karşıya gelmelerinin sonucu bütün insanlığı ilgilendirmektedir.
 Cd-1


Cd-2


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google