20 Ocak 2012 Cuma

Ziyaretçi - The Caller film izle

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhf-6ul9h9M1F-9mtI_4MNZxBJ4Kz7Sh3VwcDVPvmoJIj8O7Mn4ZCVZJc8S6MUjSyj_OjL6Ch-3Pn6mYorXtNKTZzX8FPIUfQ_NHy3y-f7Dm6q1ixLgcbaSpjhYusfI5S1wWxu4E-MDcDQ/s1600/the_caller.jpg
Ziyaretçi - The Caller (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2010 
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Gizem - Gerilim - Suç
Filmin Süresi: 92 dk.
Filmin Yönetmeni: Matthew Parkhill
Filmin Oyuncuları: Rachelle Lefevre,  Stephen Moyer,  Luis Guzmán,  Brian Tester,  Lorna Raver,  Alfredo De Quesada,  Cordelia González,  Aris Mejias,  Marisè Alvarez,  Ed Quinn,  Grace Connelly
Filmin Senaristi: Sergio Casci
Filmin Yapımcıları: Piers Tempest,  Luillo Ruiz,  Robin Fox,  Amina Dasmal
Film Hakkında: Film 2010 yılında ABD de çekilmiş gizemli ve gerilim dolu sahneler içeren bir filmdir.
Filmin Konusu: Kocasından boşanmış Mary, gizemli ve esrarengiz bir kadın tarafından sürekli olarak aranır. Mary bu görüşmeler nedeniyle rahatsız olur. Arayan gizemli kadın onu geçmişten aradığını söyler. Mary o esrarengiz kadından kurtulmaya çalışsada gizemli kadın onu bırakmaya niyetli değildir.
İyi seyirler dileriz...
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
Vkontakte
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google