5 Ocak 2012 Perşembe

Ölümüne Kaçış - Essential Killing film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGHxgS5lwLDe3z5X1Gs6NtjK8zOkWK8kQUP1G8ea5vJWOlZilCb53aaP0Cuu4ViVxEBoJutLMF_UGuzBoYTO8DnlWJzmsZ6r-6xFfJXN-QQz9O0yaqkTkwEiVkEy6ueBA_SJo8zSQm440/s1600/MOVIE+ESSENTIAL+KILLING+-+JERZY+SKOLIMOWSKI+-+VINCENT+GALLO+-+2011_www.lylybye.blogspot.com_3.jpg
Ölümüne Kaçış - Essential Killing (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2010  
Filmin Yapım Yeri: Polonya
Filmin Türü: Gerilim - Savaş - Aksiyon
Filmin Süresi: 83 dk.
Filmin Yönetmeni: Jerzy Skolimowski,
Filmin Oyuncuları: Emmanuelle Seigner,  Vincent Gallo,  Iftach Ophir,  Eirik Daleng,  Tracy Spencer Shipp,  Hakon Speirs,  Klaudia Kaca,  Robert Mazurkiewicz,  Janusz Wojtarowicz,  Raymond Josey,  Dariusz Juzyszyn,  Varg Strande,  Mark Gasperich,  Zach Cohen,  Nicolai Cleve Broch,  Stig Frode Henriksen,  Phillip Goss,  David L. Price
Filmin Senaristleri: Jerzy Skolimowski,  Eva Piaskowska
Filmin Yapımcıları: Bjarne Bjørndalen,  Jerzy Skolimowski,  Jeremy Thomas,  Eva Piaskowska
Film Hakkında: Film aksiyon dolu sahneleriyle sizi ekrana kilitleyecek sahnelere sahip, bir yapıt olmuş.
Filmin Konusu: Amerikalı askerler tarafından yakalanan Mohammed Avrupa’da bilinmeyen bir yerdeki bir hapse atılır. Bindirildiği araç kaza yapınca özgürlüğüne kavuşur ve evi olarak bildiği çölden kilometrelerce uzakta, kar altındaki ormanda kaçmaya başlar.Resmen var olmayan bir ordu tarafından acımasızca izlenen Mohammed, hayatta kalmak için öldürmekten başka çaresi kalmadığını görür.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatiftir.)

Putlocker (Alternatiftir.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google