21 Ocak 2012 Cumartesi

Arena film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigYUWdOAYhKpWUkUyn8X6tD9WoApb-A3Br3myiyoshU_hH_kjF5Kjs14KzwwaxLE8SrGKSMPo1d_WA8zRm6EqHQxYBAJblC7GYFv0rzv4zTuSgoAbR_J3PWvV_wjmyP_HroXQeiwHKda93/s400/Arena-movie-poster-%25282011%2529-picture-MOV_0fe0de79_b.jpg
Arena (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Gerilim - Aksiyon
Filmin Süresi: 94 dk.
Filmin Yönetmeni: Jonah Loop
Filmin Oyuncuları: Samuel L. Jackson,  Kellan Lutz,  Nina Dobrev,  Daniel Dae Kim,  James Remar,  Derek Mears,  Johnny Messner,  Vanessa Branch,  Katia Winter,  Marcelle Baer,  Lauren Shiohama,  Mayra Leal,  Beau Brasso,  Sam Medina,  Monica Acosta
Filmin Senaristleri: Tony Giglio,  Michael Hultquist,  Robert Martinez
Filmin Yapımcıları: Mark Williams,  Brad Krevoy,  Mike Callaghan
Film Hakkında: Arena filmi 2011 de çekilmiştir. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleriyle hoş vakit geçirmenizi sağlayacak bir filmdir.
İyi seyirler dileriz...
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google