9 Ocak 2012 Pazartesi

Vurguncular film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkgw1AGGQBzyYeCn_JwdReWR-Fw-l2piJqNJAVmIStyi9msQIg2NFEkk5nE7hUiEL68zesJWfKVNQ1_Cwc2WGqjQ-Y-PEZ6d9dTbV8UtKruNhSHcZRHA74ABVXaWRb_5IJw0S-mo3R2x69/s1600/0238_vurguncular.jpg
Filmin Adı: Vurguncular
Filmin Yapım Yılı: 1971
Filmi Yapım Yeri: Türkiye
Filmin Türü: Macera - Dram
Filmin Süresi: 80 dk.
Filmin Yönetmeni: Yılmaz Güney
Filmin Oyuncuları: Yılmaz Güney,  Erol Taş,  Fikret Hakan,  Bilal İnci,  Osman Alyanak,  Orhan Günşiray,  Hayati Hamzaoğlu,  Feridun Çölgeçen,  Figen Han,  Muzaffer Tema,  Melek Görgün,  Nazan Şoray,  Danyal Topatan,  Tarık Şimşek,  İhsan Gedik,  Hüseyin Zan,  Oktay Yavuz,  Yılmaz Türkoğlu
Filmin Senaristi: Yılmaz Güney
Filmin Yapımcısı: Yılmaz Güney
Film Hakkında: Film 1971 yılında yılmaz güneyin yönetmenliğinde çekilmiştir. Yılmaz Güney ayrıca filmin, senaristliğini ve yapımcılığınıda üstlenmiştir.
Filmin Konusu:  Vurguncular filminde 2 yakın arkadaşın başından geçen maceralar anlatılıyor. Birbirini çok seven, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen bu 2 arkadaşı en sonunda ölüm ayırır. Daha sonra Cesi (Yılmaz Güney) öldürülen arkadaşının intikamını almak için yola koyulacaktır.
İyi seyirler dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google