13 Ocak 2012 Cuma

Savaşcının Yolu - The Sanctuary film izle

Savaşcının Yolu - The Sanctuary (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2009 
Filmin Yapım Yeri: Tayland
Filmin Türü: Aksiyon
Filmin Yönetmeni: Thanapon Maliwan
Filmin Oyuncuları: Russell Wong,  Erik Markus Schuetz,  Winston Sefu,  Lak-khet Waslikachart,  Intira Jaroenpura,  Patharawarin Timkul,  Brahim Achabbakhe
Filmin Senaristleri: Anuwat Kaewsopark,  Thanapon Maliwan
Filmin Yapımcıları: Russell Wong,  Chokchai Ptchpunna,  Thanapon Maliwan
Film Hakkında: Film 2009 yılında Taylandda çekilmiş olan aksiyon tarzı bir filmdir. Filmin konusunu okuduğunuz zaman eminizki filmi izlemeyi daha çok isteyeceksiniz. Aksiyon severlere duyrulur.
Filmin Konusu: Genç bir kaşif Tayland ormanlarında paha biçilemez şekilde olağan üstü antika bir eşya bulur. Bu antika eşya onun hayatını acaba değiştirecekmidir. Yoksa onun için kötü bir son mu olacaktır? Bu antika eşya içinde çok güçlü bir güç bulundurmaktadır ve tabiki bu nedenle karanlık güçler harekete geçecek ve felaket çanları çalmaya başlayacaktır.
İyi seyirler dileriz...
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
Not(2): Ayrıca filmi Putlocker ile izlerseniz herhangi bir izleme sınırı yoktur. Hiç sıkıntı yaşamadan, modeme reset atmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatiftir.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google