19 Şubat 2010 Cuma

Soğuk Duş film izle

Soğuk+Duş+Douches+Froides+film+izle.jpg (338×450) 
Yönetmen :      Antony Cordier
Senaryo :     Antony Cordier ve July Peyr
Oyuncular :     Johan Libéreau, Salomé Stévenin, Pierre Perrier, Florence Thomassin, Gérard
Filmin Türü :     Drama, Komedi
Orijinal Adı :     Douches Froides
Yapımcı Firma :     Why Not Production
Yapım Yılı :     2005
Yapım Ülkesi :     Fransa
Orijinal Dili :     Fransızca
Filmin Süresi :     100 dakika
Film Hakkında : Film drama ve komedi filmi. Yönetmenliğini Antony Cordier yapıyor. Ayrıca şunuda belirtelimki 2005 Cannes Film Festivali Camera D'OR ödüllü bir film.
Filmin Konusu : Sabit olan tek şey, karakter, davranış ve algılayıştaki süregelen değişim. Cold Showers, filmin kahramanı,17 yaşındaki Mickael’in “üç ay öncekiyle aynı kişi değilim” diyen sesiyle başlıyor. Üç ay önce Mickael, aklını başından alan kız arkadaşı Vanessa ile mutluydu. Judo takımının kaptanıydı ve mezuniyet sınavlarına çalışıyordu. Ergenlikten yetişkinliğe uzanan yolun başındaki Mickael’in hayatındaki üç aylık değişimin izini sürüyor Cold Showers.
Güzel Vanessa ile biri zengin, diğeri fakir iki gencin, Mickael ile Clement’in hikayesini anlatan film, günümüz Fransa’sında küçük bir kasabada geçiyor. Mickael, anne babasının birbirine karşı duyarsızlaştığı, maddi sorunlar yaşayan bir aileden geliyor. Annesi tarafından para denkleştirmek için aile, iki haftalığına elektriksiz yaşamaya mahkum bırakılıyor. Evde soğuk duş almak ve soğuk kakaolu süt içmek zorunda bırakılan Mickael, okulda ise judo takımının kaptanı olarak saygı görüyor. Mickael’in saplantılı antrenmanlar ve diyet eksenindeki dövüş odaklı hayatına bir gün, takımın ana sponsorunun oğlu zengin Clement giriyor. Michael ile Clement aralarındaki farklılıklara rağmen iyi arkadaş oluyor. Ama ikisini en çok, güzel Vanessa ile yaşamak istedikleri cinsel tecrübe birleştiriyor. Bir gece spor salonunda, aynı matın üzerinde, üç genç, yasaklı bir cinsel maceraya başlıyor.
Sınırları keşfetmek her zaman başarıyı beraberinde getirmiyor! Mickael’in ruhu kıskançlığa teslim oluyor. Babasının alkol problemi evde işleri daha da kötüleştiriyor. İçinde yanıp tutuşan öfkeyle Mickael, okulda takım arkadaşıyla kavga ediyor, sınavları da dibe vuruyor. Değişikliklerin hayatında soğuk duş etkisi yarattığı Mickael, sorunlarını aşmak için büyümek zorunda kalıyor.
İyi seyirler.
NOT: MegaVideo 72 dk.lık izleme sınırı koymuştur. Filmin 72. dksından sonrasını izlemek için modeminize reset atıp siteye tekrar geliniz ve kaldığınız yere sarıp filmi izlemeye devam edebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google