9 Şubat 2010 Salı

Dehşet Gecesi - Fall Down Dead film izle

Dehşet Gecesi film izle 
Yönetmen :      Jon Keeyes
Senaryo :     Roy Sallows
Oyuncular :     Dominique Swain, Mehmet Gunsur, Udo Kier, David Carradine, R. Keith Harris
Filmin Türü :     Korku
Orijinal Adı :     Fall Down Dead
Yapımcı Firma :     New Films International
Yapım Yılı :     2007
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     93 dakika
Dağıtıcı Firma :     Best Line Pictures
Vizyon Tarihi :     20.07.2007
Film Hakkında : 2007 yılında ABD de çekilen bir korku filmi. İçerisinde Mehmet Gunsur bir Türk oyuncuda yer almakta. Bu türden filmlerden hoşlananların izlemesi gereken bir film.
Filmin Konusu : Garsonluk yapan Christie gece vardiyası sonrası evine dönerken 'Picasso'nun işlediği bir cinayete tanık olur… Dehşete kapılan Christie, yakınındaki bir iş merkezine sığınır. İş merkezinin güvenliğinden sorumlu görevliyi kendisini içeri almasına ikna eden genç kız, polise haber verir.
Olay yerine gelen polis memurları Stefan ve Lawrence , ilk başta Christie'nin 'Picasso'yu gördüğünü zanneden histerik insanlardan birisi olduğunu düşünür.
Ama dedektifler kısa süre sonra genç kızın yanılmadığını fark eder. Tam bu sırada gerçekleşen bir kesinti sonucu dış dünya ile iletişimleri kopan Christie, güvenlik görevlisi ve dedektifler, karanlık sokaklarda terör saçan Picasso katilden kaçmak için binanın içinde saklanırlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google