30 Kasım 2009 Pazartesi

Komplo | The Score | Türkçe Dublaj | Online izle

Komplo | The Score | Türkçe Dublaj |
43535435qwqeeeee.jpg
Tür : Dram / Macera / Polisiye
Gösterim Tarihi : 23 Kasım 2001
Yönetmen : Frank Oz
Senaryo : Daniel E. Taylor , Kario Salem , Lem Dobbs
Görüntü Yönetmeni : Rob Hahn
Müzik : Howard Shore
Yapım : 2001 yılında ABD de yapıldı.
Film Süresi: 123 Dk

Oyuncular: Robert De Niro (Nick) , Edward Norton (Jack Teller/Brian) , Marlon Brando (Max) , Angela Bassett (Diane) , Gary Farmer (Burt) , Jamie Harrold (Steven)
Konusu: Nick Wells’in iki yaşamı vardır, bir yandan Montreal’da NYC isimli caz kulübünü işletirken diğer yandan profesyonel bir hırsızdır. Fakat artık hayatını riske atmaktansa, sevgilisiyle evlenip sadece kulübüne yoğunlaşmak istemektedir. Kısa süre sonra eski dostu ve yasadışı işlerindeki finans ortağı Max, Nick’in reddedemeyeceği bir teklifle çıkagelir: Tarihi ve paha biçilmez bir Fransız asası ülkeye yasadışı yollardan sokulurken ele geçirilmiştir ve Fransa’ya iade edilene dek Montreal gümrük deposunda son derece sıkı güvenlik önlemleriyle korunmaktadır.
      Şimdi Nick, Max’ın içerdeki adamı olan genç, yetenekli ve agresif hırsız Jackie Teller ile iş birliği yaparak eşsiz parçayı ele geçirmek ve tüm finansal problemlerinden bir anda kurtulmak istemektedir. Geriye tek bir soru kalır: Birbirlerine nasıl güvenecekler ?
İyi seyirler dileriz. 
Cd-1



Cd-2


Cd-3



Cd-4


Cd-5


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google