30 Kasım 2009 Pazartesi

Kara Murat Ölüm Emri Filmini İzle (1974)

Kara Murat Ölüm Emri Online izle
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/242149.jpg
Filmin Konusu: Kara Murat (Cüneyt Arkın) Ömer ve Cafer adlı iki askerle Bizans’a gider. İmparator Konstantinis (Kayhan Yıldızoğlu) Sultan 2.Murat ölünce şehzade Orhan’ı (Bülent Kayabaş) Osmanlı hükümdarı yapacaktır. Aslında sıra şehzade 2.Mehmet’tedir. Orhan hükümdar olursa Bizans dostu olduğu için, Şehzade Mehmet’in öldürülmesi gerekmektedir. Kara Murat ve yoldaşları Barbayani’nin (Yıldırım Gencer) meyhanesine şarap getirdiğini söyleyerek Bizans’a girer. Cafer ve Ömer sözde Prenses Olimpia’yı (Feri Cansel) kaçırmak isterken Kara Murat yetişir ve prensesin güvenini kazanır. Kendini silahşör Kosta Kanelli olarak tanıtır. Şehzade Orhan’a muhafız seçilir. Şehzade Orhan’ın sevgilisi Prenses Olimpia yakışıklı Kosta’ya aşık olur. Kosta, aşkına karşılık verdiği Olimpia’dan Orhan’ın aslında bir vasıta olduğunu, evlenip imparatoriçe olduktan sonra diğer şehzade İkinci Mehmet’i de ortadan kaldıracağını anlatır. Kara Murat (Kosta) Ömer ve Cafer’le İkinci Mehmet’e olacakları haber verir. İki akıncı yolda yakalanır, mektup ele geçer. Cafer ile Ömer mektubu yazanın Kosta, yani Kara Murat olduğunu açıklamaz ve işkence görürler. O sırada Sultan Murat ölür ve şehzade Mehmet’e çağrı yapılır. Planlara göre, Olimpia Manisa’ya gidip güzelliği ile Mehmet’i etkileyecek, sonra da yüzüğündeki zehir ile şehzadeyi öldürecektir. Buna tanık olan hizmetçisi Zeynep Kosta’ya durumu anlatır. Zağanos Paşa’nın casusu olduğunu, onun da Kara Murat kimliğini bildiğini söyler. Kara Murat ilk önce Ömer’le Cafer’i idamdan kurtarıp Barbayani’nin meyhanesine götürür. Barbayani aslında Zeynep’in ve akıncı Sinan’ın ağabeyidir. Hep birlikte prensesten önce Manisa’ya ulaşmak için harekete geçerler. Sinan, Ömer ve Cafer ölür. Kara Murat yola tek başına devam eder. Prensesin adamları ile çatışır ve yaralanır. Manisa’ya gelen Olimpia İkinci Mehmet’le tanışmış, tam zehri içkisine karıştırmışken yaralı Kara Murat yetişir. Zehirli içkiyi denemek zorunda kalan prenses ölür. Şehzade Mehmet, Bizans’ı yıkıp yerle bir etmek için and içmiştir. Tarihin akışını değiştirmek için ilk durak olarak seçtiği payitaht Edirne’ye doğru yola çıkar... Kara Murat, yine zorlu bir görevi başarı ile tamamlamıştır.

Not: Arkadaşlar Megevideo 72 dk lık izleme sınırı koymuştur. O nedenle 72 dk sonunda filmi tekrar izlemek için  modeminize reset atıp tekrar giriniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google