30 Kasım 2009 Pazartesi

Gen Filmi Online Seyret

Gen Filmi indirmeden izle
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyVfWvvJwunqnXxy0tp-ImVZfbxvaO30MGHlHUIQuFfT1fNEkefDPnIkmfVVKSHNNKfe_0dCtH4g_6oMgKRkBqHj433TmcnUlOFa_nXVIMs_96c79kPJFD1Q54MGFlnDc6LDKCRddsiEql/s1600/gen.jpg
Filmin Yapım Yılı: 2006
Filmin Yapım Yeri: Türkiye
Filmin Türü: Korku - Gerilim - Gizem
Filmin Yönetmeni: Togan Gökbakar

Filmin Süresi: 85 dk.
Filmin Oyuncuları: Şahan Gökbakar, Doğa Rutkay, Haldun Boysan, Sefa Zengin, Yurdaer Okur, Mahmut Gökgöz, Cemil Büyükdöğerli, Murat Volkan Cal, Mutlu Güney, Zeliha Güney
Filmin Senaristleri: Şahan Gökbakar, Alper Mestçi, Murat Toktamışoğlu, Güray Ölgü
Filmin Yapımcıları: Murat Toktamışoğlu, Kemal Kaplanoğlu

Filmin Konusu: Dağlık bölgede yer alan eski bir akıl hastanesinden polis aranarak bir intihar vakası bildirilir. İki polis olayı araştırmak için hastaneye gelmiştir. Aynı sabah da Dr. Deniz hastanenin yeni psikiyatr'ı olarak göreve başlamak üzere hastaneye gelmiştir. Bölgedeki yoğun yağış ve oluşan heyelan sonucu hastanenin şehir ile bağlantısını sağlayan tek yol ve telefon hatları hasar görmüştür. Hastaneye ulaşım sağlanamamakta ve hastaneden de kimse ayrılamamaktadır. 3 gün iki gece süresince hastanede hastalardan 3'ü vahşi şekilde öldürülür. Herkes tedirgindir. Polis araştırmayı derinleştirir. Gizemli bir hasta dikkatimizi çekmektedir.
İyi seyirler dileriz.

Not: Eğer, "bu içeriği gösterecek bir yan uygulama eksik" hatası alırsanız bilgisayarınıza Divx Plus Web Player'i indirip kurunuz. Ardından tarayıcınızı kapatıp yeniden açınız.

3 yorum:

  1. waaaayyy be çok güzeldii.

    YanıtlaSil
  2. film niye seyredilmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle filmi bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz üzerine sorun çözülmüştür.
      Saygılarımızla,
      Sinevadi Ekibiniz,

      Sil

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google