18 Şubat 2013 Pazartesi

Yakar Top filmini türkçe dublaj izle

Filmin Adı: Yakar Top - Dodgeball (Türkçe Dublajdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2004
Filmin Yapım Yerleri: ABD - Almanya
Filmin Türü: Spor - Komedi
Filmin Yönetmeni: Rawson Marshall Thurber
Filmin Süresi: 1 saat 28 dakika
Filmin Oyuncuları: Justin Long, Missi Pyle, Ben Stiller, Vince Vaughn, Chuck Norris
Filmin Yapımcıları: Stuart Cornfeld, Ben Stiller
Filmin Senaristi: Rawson Marshall Thurber
Film Hakkında: "Yakar Top (Dodgeball)" filmi, 2004 yılında ABD ve Almanya'da çekilmiş olan, komedi ve sporun bir arada harmanlandığı bir filmdir. Filmin süresi 1 saat 28 dakikadır ve yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber yapmıştır.
Filmin Konusu: Globo Gym sahibi ve kurucusu olan Goodman'ın gözü doymak bilmiyor ve Average Joe isimli Jimnastik salonununda kendisinin olmasını amaçlıyordur. Ama, Average Joe Jimnastik salonunun sahibi Peter ise buna karşıdır ve eli kolu bağlanmıştır. 50.000 $ ı bulup jimnastik salonunu kurtarması gereklidir. Bunun için bin bir türlü çare ararken aklına yakar top turnuvasına katılmak gelir. Eğer Yakar top turnuvasına katılıp 1. olursa 50.000 $ ı bulup Jimnastik salonunu kurtaracaktır. Fakat iş onun sandığı gibi kolay olmayacaktır. Çünkü gözü doymak bilmeyen Goodman'da bu turnuvaya katılıp kendine pay elde etmeye çalışacaktır. Goodman ve Peter arasında komedi dolu, büyük bir rekabet başlayacaktır.
İyi seyirler dileriz...
NOT: Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
Yakar Top Filminin Fragmanı


Yakar Top izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google