4 Şubat 2013 Pazartesi

5 Milyoncuk Borç Verir Misin? yeşilçam filmleri izle


Filmin Adı: 5 Milyoncuk Borç Verir Misin?
Filmin Yapım Yılı: 1975
Filmin Yapım Yeri: Türkiye
Filmin Süresi: 1 saat 17 dakika
Filmin Türü: Komedi
Filmin Oyuncuları: Metin Akpınar, Zeki Alasya, Münir Özkul , Hulusi Kentmen, Süleyman Turan, Perihan Savaş, Fatma Belgen
Filmin Yönetmeni: Osman F. Seden
Filmin Senaristi: Ahmet Üstel
Kamera: Cahit Engin
Filmin Yapımcısı: Hürrem Erman
Film Hakkında: "5 Milyoncuk Borç Verir Misin?" filmi, usta oyuncu kadrosuyla sizleri kırıp geçirecek. Filmin yönetmenliğini Osman F. Seden yapmıştır.
Filmin Konusu: Zeki ile Metin, aynı şirkette çalışan çok yakın arkadaştırlar. Birgün Zeki, tamamen tesadüfen, milli piyango satan birinin ısrarı üzerine bir bilet alır. Bu bileti gören herkes ise güler ve bu bilete birşey çıkmayacağını söylerler. Gün gelir ve milli piyango sonuçları açıklanır. Zeki'nin aldığı bilete tam 5 milyon isabet etmiştir. Bilet ise evdeki cekettedir. Zeki ile Metin bir koşu eve giderler ve gördükleri onları şaşırtır. Çünkü Zeki ile Metin'in evdeki şarhoş arkadaşı şarap almak için bir eskiciye ceketi satar. Sonrasında binbir türlü zorluklarla komedi dolu bir şekilde ceketi aramaya çıkarlar.
İyi seyirler dileriz.
5 Milyoncuk Borç Verir Misin? izle

1 yorum:

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google