20 Kasım 2011 Pazar

Sürücü - Drive film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJjfp93-i1oxQCFxWfSFbEh4f-SH8lqmTsvoWNkCs-fUCk-6Z7bNHiOhYxKyt5N3ec0V9X9AYq5t0e_-k17fNk45EgXdwgmayajxXTFkWLPnkpr-8zGAfb09xqyE9OJpyFb1Y88C7xZ_-k/s1600/d.jpg
Sürücü - Drive (Türkçe Altyazılıdır.)
Filmin Yapım Yılı: 2011
Filmin Yapım Yeri: ABD
Filmin Türü: Gerilim - Macera - Suç - Dram - Aksiyon
Filmin Süresi: 95 dk. 
Filmin Yönetmeni: Nicolas Winding Refn
Filmin Oyuncuları: Ryan Gosling,  Ron Perlman,  Carey Mulligan,  Christina Hendricks,  Bryan Cranston,  Oscar Isaac,  Albert Brooks,  Tiara Parker,  Jeff Wolfe,  Chris Muto,  Steve Knoll,  Christian Cage,  Cesar Garcia,  James Biberi,  Tina Huang
Filmin Senaristleri: Hossein Amini,  Nicolas Winding Refn
Filmin Yapımcıları: Adam Siegel,  Marc Platt,  Gary Michael Walters,  John Palermo,  Gigi Pritzker,  Michel Litvak
Filmin Konusu: 2011 Yılında ABD de çekilmiş olan "Drive" filminde, dublör olarak çalışan ve  çok iyi araba kullanan bir sürücünün ayrıca birde geceleri çıktığı soygunlar anlatılıyor. Sürücünün bu aksiyon ve macera dolu yaşamı bir komşusunun hapisteki kocasına yardım etmesiyle dahada zor bir hal alacaktır. Tabi bu nedenle Los Angeles'ın en tehlikeli adamları onu hedef listesine alıp ortadan kaldırmak isteyeceklerdir. Şimdi yapabileceği tek şey hem kendi hayatını kurtarmak hemde komşusu ve onun çocuğunu korumaktır. Tabi bunu yapabilmek içinde yeteneğinin olduğu tek bir şey var o da araba sürmektir. Ancak bu şekilde onları ve kendisini koruyacaktır. Ayrıca "Drive" filmi ödüllü bir filmdir.
İyi seyirler dileriz.
Not: Filmin 72. dk sından sonrasını izleyebilmek için modeminize reset atıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ya da diğer alternatif videolardan kaldığınız yere sararak filmi izleyebilirsiniz.
VideoBB
 

VideoZer (Alternatif)

Putlocker (Alternatif)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google