30 Aralık 2009 Çarşamba

Peter Pan film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWADD8ejZHEVzl6f3yq6JiqvWjKReUPWnlVgDhRMKGix-mepoGy7rIqdPSIFMHLb2N1IVHffDW6L8mg13UzWMqJlJ-vYjvXz9AKfGpZ1DT0BrrDiFbXglOQAYZvnGHc2eXst88t94j_1A/s1600/Peter+Pan+(2003).jpg
Çizgi filmlerinden tanıdığımız Peter Pan'ı birçoğumuz elbetteki çizgi filmlerinden tanıyordur. Bu filmide beğenerek izleyeceğinizden eminiz.
Filmin Konusu: Wendy, küçük erkek kardeşleriyle yaşamaktadır. Bir gün büyükannesi ona büyüdüğünü söyler, Wendy biraz düşününce büyümek istemediğini anlar. Ama ne yazıkki buna bir çare yoktur, her gece onlara fantastik hikâyeler anlatan Wendy artık büyümüştür ve onların odasından ayrılma zamanı gelmiştir.

Onları pencereden dinleyen Peter Pan, Wendy'yi ve tüm arkadaşlarını Varolmayan Ülke (Never Never Land)'e götürür. Bu masal diyarında çocuklar Kaptan Hook'la karşılaşır ve macera peter pan ın en iyi arkadaşı tinkerbell eşliğinde başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google