26 Aralık 2012 Çarşamba

Soğuk Dağ filmini izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEbMR0YSC4oz8v0ASam6tCByH01yOPZsj-YDbiMSrJ-bKIsEyt8o3i5T7Uq8B8uas2vZBGLwPjSO7cILQQ7RTRurRFqA6rJ7KKOqs3zxQjbiZg8bIaYaqqQnC28YB2l2Mo1oppVr9y0Ls/s1600/soguk-dag-natalie-portman-filmleri-izle-49.jpg
Filmin Adı: Soğuk Dağ - Cold Mountain
Filmin Yapım Yılı: 2004
Filmin Yapım Yerleri: Romanya - ABD
Filmin Türü: Savaş - Dram - Psikolojik - Politik - Müzikal
Filmin Süresi: 154 dk.
Filmin Yönetmeni: Anthony Minghella
Filmin Oyuncuları: Natalie Portman, Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Cillian Murphy
Filmin Senaristleri: Anthony Minghella, Charles Frazier,
Filmin Yapımcıları: Sydney Pollack, Bob Osher, Tim Bricknell, Steve Andrews, William Horberg
Film Hakkında: Soğuk Dağ (Cold Mountain) filmi 7 dalda oscar adayı olmuş bir filmdir. Film, geçmişteki bir iç savaşı, ve ölümsüz bir aşkı anlatıyor. Bunun tabikinde neler olduğunu anlatan 2004 yapımı bir ABD ve Romanya filmidir. Filmin yönetmenliğini Anthony Minghella yapmıştır.
Filmin Konusu: Amerikan İç Savaşı sona erdiğinde, yaralı bir asker sevdiği kadına ulaşmak için yolculuğa başlar. Yaralı bir asker, sevdiği kadına ulaşmak için oldukça uzun ve zorlu bir maceraya çıkar. Yaralı asker, sevdiği kadına doğru yol alırken, sevdiği kadın, babasının çiftliğinde yeniden düzeni sağlamaya çalışmaktadır. O, bu düzeni sağlamaya çalışırken savaş sonrası herşeyin değiştini görür ve kendisi her ne kadar istemese de bu yeni dünyaya ve bu düzene alışıp yüzleşmek zorundadır.
Filmin fragmanı ve filmi izleme seçeneği alttadır. Dilerseniz filmi izlemeden önce fragmanı izleyip film hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.
İyi seyirler dileriz...
Fragman

Soğuk Dağ Filmini izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google