31 Ocak 2010 Pazar

Arı Filmi film izle

Arı Filmi Bee Movie Film izle
Yapım: 2007 ABD
Tür:Animasyon, Komedi
Yönetmen:Simon J. Smith, Steve Hickner
Süre: 90 dk.
Film Hakkında: Beğenerek izlediğimin Shrek ve Madagaskar ın yapıldığı stüdyonun yapmış olduğu bir animasyon filmi. Güzel ve aynı zamanda izleyenleri kırıp geçirecek bu film Cem Yılmaz'ın sesiyle izleyicilerinin karşısına geliyor. İzlemenizi öneririz.
Filmin Konusu: Barry B. Benson, üniversite mezunu genç bir arıdır. Ancak yaşadığı arı kovanına dönünce onu bekleyen tek kariyer seçeneğinin bal yapmak olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrar. Kovandan çıkıp New York’a yolculuk yaptığı bir günde ölümün eşiğine gelen Barry’nin hayatını Vanessa adlı bir çiçekçi kadın kurtarır. İkisi arasında sağlam dostluğa dayalı bir ilişki gelişir.
İyi seyirler...
Filmi izle

30 Ocak 2010 Cumartesi

Walled In sinema izle

 
Yapım:2009 ABD, Fransa, Kanada
Tür:Aksiyon, Gerilim, Korku
Yönetmen:Gilles Paquet-brenner
Senaryo:Gilles Paquet-brenner
Süre:1 saat 40 dakika.
Oyuncular:Mischa Barton, Cameron Bright, Deborah Kara Unger, Shannon Jardine, Darla Biccum.
Film Hakkında: Filme diyecek söz yok. Güzel bir korku filmi. Fransa ve Kanadada çekilmiş 2009 yapımı bir film. 
İyi seyirler dileriz.
Filmi izle

Süt film izle

Süt 2007 film izle
Yapım:2008 Almanya, Fransa, Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Semih Kaplanoğlu
Senaryo:Semih Kaplanoğlu
Süre:1 saat 38 dakika.
Oyuncular:Melih Selçuk ,Başak Köklükaya ,Rıza Akın ,Saadet Işıl Aksoy, Alev Uçarer
Film Hakkında: Film 2008 yılında çekilmiş olan Türk yapımı bir film. Semih Kaplanoğlu filmin yönetmeni ve aynı zamanda senaristidir. Filmi izledikten sonra yorumlarınızı yazarsanız seviniriz.
Filmin Konusu: Liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavını kazanamayan Yusuf’un büyük bir tutku ile yazdığı şiirler, adını sanını kimsenin duymadığı bazı edebiyat dergilerinde yayınlanmaktadır. Ama ne şiirin, ne de değeri günden güne düşen sütün Yusuf’a ve annesi Zehra’ya bir katkısı vardır. Yusuf, Zehra’nın kasabadaki istasyon şefi ile yasadığı gizli ilişkiyi keşfedince ne yapacağını şaşırır. Gelecek kaygısı, yaşanan hızlı değişim ve gençlikten yetişkinliğe adım atmanın acılarıyla baş etmenin yolunu bulabilecek midir?
Cd-1

Cd-2


Cd-3


Cd-4


Cd-5
Filmi izle

Kırılgan - Fragile film izle

Kırılgan Fragile film izle 
Yapım:2005 İspanya
Tür:Gerilim, Korku
Yönetmen:Jaume Balaguero
Süre:1 saat 33 dakika.
Oyuncular:Calista Flockhart ,Richard Roxburgh ,Elena Anaya ,Gemma Jones ,Yasmin Murphy ,Colin McFarlane.
Film Hakkında: Film 1:33 dklık 2005 yılında yapılmış güzel bir korku filmi. İspanyada çekilmiş olan bu filmin yönetmenliğini ünlü yönetmen Jaume Balaguero yapıyor. İzlemenizi öneririz.
Filmin Konusu: Yaklaşık yüzyıldır hizmet vermekte olan Mercy Falls Çocuk Hastanesi kapatılmak üzeredir. Fakat, bir tren kazası nedeniyle, çevredeki hastanelerde yer kalmadığı için tahliye işlemi bir süre ertelenmiştir. Hastanedeki koşullar iyice zorlaşmış, personelin çoğu gitmiş, birçok bölüm kapatılmış ve cihazlar yerlerinden sökülmüştür.
Hastanedeki çocuklar tedirgindir. Görünmeyen, dokunulamayan birşeyden korkmaktadırlar. Aslında var olmayan ama acı veren birşeydir bu... Nefret doludur... Bazıları ona ‘Mekanik Kız’ demekte, ikinci katta yaşadığını iddia etmektedirler. Kırk sene önce kapatılmış olan ve artık kullanılmayan ikinci katta..
Hastanenin geçmişine ait karanlık bir sırrı vardır. Bu korkunç şey, geçmişten sıyrılıp gelmiştir. Hastanede durumu düzeltmek için gönderilen genç hemşire Amy’nin (Calista Flockhart) hastanedeki gariplikleri farketmesi pek uzun sürmez.
Gerçek herkesin tahmin ettiğinden çok farklıdır.
İyi seyirler.
Cd-1


Cd-2


Cd-3


Cd-4


Cd-5
Filmi izle

4. Tür - The Fourth Kind film izle

http://sinefabrik.files.wordpress.com/2009/08/the-fourth-kind2.jpg
Yapım:2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon,  Bilim Kurgu,  Gerilim,  Gizem,  Korku,  Macera
Yönetmen:Olatunde Osunsanmi
Senaryo:Olatunde Osunsanmi
Yapımcı:Joe Carnahan,  Paul Brooks,  Jonathan Shore
Görüntü Yönetmeni:Lorenzo Senatore
Müzik:Atli Örvarsson
Süre:1 saat 38 dk
Gösterim Tarihi:06 Kasım 2009 (ABD)
Film Hakkında: Film gördüğünüz gibi 6 türe sahip. Yönetmen ve senaristi Olatunde Osunsanmi dir. Bu tür film seven izleyicilere duyrulur.
Filmin Konusu: Alaskanın Nome bölgesinde 1960 lı yıllardan bu yana insanlar hiç bir iz bırakmadan kaybolmaktadır. Daha önce FBI ajanları bu bölgede araştırma yapmışsa da, insanalrın nasıl kaybolduğu gizemi çözülememiştir.
Psikayatrist Dr. Abigail Tyler, hastalarının birinde oldukça ilginç bir travma durumuna rastlar. Bu travmanın izini süren Abigail onun uzaylılar tarafından kaçırıldığına dair ikna edici ipuçlarına rastlar.
Filmi izle

Pandemic film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_9Sz6Al4xigIPvF323ulXtoM0uQybiv7dam2qNHVh_bqlH2e0xdnAJ4xhgx7JFSXLuBGA13hBxE3ijO4tDbPWz_b3If-4cBBmjo1OkR4ntgyJdSIQ-pK6QcJ23PwigfuDR9hZbjxi__0/s1600/pandemic-buyuk-salgin-filmi-izle-211x300.jpg
Yapim: 2007, ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen:Armand Mastroianni
Senaryo:Jackie Zabel, Bryce Zabel
Oyuncular:Faye Dunaway, Eric Roberts, Tiffani Thiessen, Vincent Spano
Yapımcı:Kyle A. Clark, James Wilberger
Görüntü Yönetmeni:Amit Bhattacharya
Filmin Süresi: 3 saat
Film Hakkında: Filmin süresindede yazdığı gibi film tam 3 saat. Gerçekten ilginç bir film. Pandemik bildiğiniz gibi kolay şekilde yayılan salgın bir hastalık. Bu filmdede bu hastalığın üzerinde durulmuş. Güzel bir film olmuş ve tabikide çekimler uzun sürmüş. 3 saat bize kısa gelebilir ama film çekimleri bayağı uzun sürüyor.
Neyse lafı fazla uzatmayalım.
İyi seyirler dileriz...
Filmi izle

29 Ocak 2010 Cuma

Amigo Kızlar - Bring It On film izle

http://img5.imageshack.us/img5/7978/genclikatesi.jpg 
Yapım : 2007, ABD
Tür : Dans / Komedi / Spor / Gençlik
Yönetmen : Steve Rash
Senaryo : Alyson Fouse
Oyuncular : Ashley Benson, Michael Copon, Cassie Scerbo, Jennifer Tisdale, Kierstin Koppel, Noel Areizaga, Adam Vernier, Lisa Glaze
Yapımcı : Wayne Morris, Charlie Lyons
Süre : 1 saat, 30 dk.
Film Hakkında: Film güzel bir gençlik filmi. Filmin afişi bile insanı izlemeye teşvik ediyor. Tabi yorumlar sizin.
İyi seyirler...
Cd-1


Cd-2

Filmi izle

Hayalet Gemi - Ghost Ship film izle

http://i35.tinypic.com/2d8q71f.jpg
Yönetmen :      Steve Beck
Senaryo :     Mark Hanlon, Mark Hanlon
Oyuncular :     Gabriel Byrne, Julianna Margulies, Ron Eldard, Desmond Harrington, Isaiah Washington
Filmin Türü :     Aksiyon, Korku
Orijinal Adı :     Ghost Ship
Yapımcı Firma :     Dark Castle Entertainment [us]
Yapım Yılı :     2002
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     91 dakika
Film Hakkında : Filmn 2002 yapımı müthiş bir korku filmi. İzleme fırsatı bulup izledim gerçekten güzeldi. İzlemek isteyenler bu filmi kaçırmasınlar diyorum. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Filmin Konusu : 1954 yılında inşa edilen heybetli transatlantik Antonia Graza, modern ve sofistike görünümüyle tam bir sanat eseri ve İtalyan Denizyollarının gururuydu. Yolcularına sınırsız lüks sunan gemi 1962 baharında Amerika’ya doğru yelken açtığında taşıdığı yolcular pek yakında üstlerine çökecek olan kabustan ve bunun son yolculukları olduğundan habersizdiler. Geminin Labrador açıklarında kaybolduğu bildirildi.
Olaydan 40 yıl sonra Arctic Warrior adlı bir römorkördeki kurtarma ekibi, Bering Boğazı açıklarında bu lüks İtalyan yolcu gemisini bulur. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü gemi artık şeytani bir gücün yuvasıdır.
İyi seyirler dileriz...
Filmi izle

120 film izle

http://site.mynet.com/omur_ozer/Site_Resimleri/Yerli_Filmler_Resimler/120.jpg 
Yönetmen :      Murat Saraçoğlu, Özhan Eren
Senaryo :     Özhan Eren
Oyuncular :     Özge özberk, Cansel Elçin, Burak Sergen, Emin Olcay, Oytun Öztamur
Filmin Türü :     Drama
Orijinal Adı :     120
Yapımcı Firma :     Posta Film
Yapım Yılı :     2007
Yapım Ülkesi :     Türkiye
Orijinal Dili :     Türkçe
Film Hakkında : 2007 yılı Türk yapımı bir film. Bu tür savaş filmleri severlerin izlemesi gereken bir film diye düşünmekteyim. Savaş filminden ziyade tarihte olan 1. Dünya Harbi anlatılıyor.
Filmin Konusu : Van, 1915 Ocak. Kış. 1. Dünya Harbi’nin ilk ayları. Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Vanlı çocuklar gönüllü olurlar, yaşları 12 - 17 arasında değişen 120 isimsiz kahraman çocuk. Cephaneyi sırtlanırlar, karlı dağlarda günlerce, gecelerce yürürler. İsimleri unutulmuş olsa da bu büyük yolculuğu gerçek bir kahramanlığa dönüştüren gençlerin öyküsü.
İyi seyirler.
Cd-1


Cd-2


Cd-3


Cd-4


Cd-5



Cd-6

Filmi izle

Aşka Yolculuk - Leap Year film izle

http://img704.imageshack.us/img704/9480/965722.jpg
Yönetmen :      Anand Tucker
Senaryo :     Deborah Kaplan, Harry Elfont
Oyuncular :     Amy Adams, Matthew Goode, John Lithgow, Kaitlin Olson, Adam Scott
Filmin Türü :     Komedi, Romantik
Orijinal Adı :     Leap Year
Yapımcı Firma :     BenderSpink
Yapım Yılı :     2010
Yapım Ülkesi :     ABD, İrlanda
Orijinal Dili :     İngilizce
Film Hakkında : 2010 yılında çekilen ve 2010 yılındada vizyona giren bu filmimiz türü itibariyle hem romantizm vede komedi olarak karşımıza çıkıyor. Sizde aşk yolculuğuna çıkmak istiyorsanız filmi izleyin.
Filmin Konusu : Erkek arkadaşına (Adam Scott) evlilik teklifi yapmak için “artık gün” olarak bilinen 29 Şubat’ta Dublin’e giden genç bir kadın üzerinde odaklanıyor. Ancak hava koşulları yüzünden oraya zamanında ulaşamaması gündeme gelince ülkeyi baştanbaşa geçmek için İrlandalı bir otelcinin (Matthew Goode) yardımına başvurmak zorunda kalır.
Senaryosunu geçen yılın ilgi gören romantik komedisi “Made of Honor”dan hatırlayacağımız Harry Elfont ile Deb Kaplan’ın yazdığı filmde, 29 Şubat’la ilgili bir İrlanda geleneğinden esinlenildi. Buna göre, sözkonusu tarihte evlilik teklifi alan erkeklerin mutlaka “evet” demek zorunda kaldıkları düşünülüyor.
Filmi izle

Anamorph film izle

http://www.cdpasaj.com/images/anamorph.jpg 
Yönetmen :      Henry Miller
Senaryo :     Henry Miller, Tom Phelan
Oyuncular :     Willem Dafoe, Scott Speedman, Peter Stormare, Clea DuVall, James Rebhorn
Filmin Türü :     Gerilim, Polisiye
Orijinal Adı :     Anamorph
Yapımcı Firma :     Kamala Films
Yapım Yılı :     2007
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     107 dakika
Dağıtıcı Firma :     Özen Film
Vizyon Tarihi :     05.09.2008
Film Hakkında : Türü gerilim ve polisiye olan bu filmin yönetmeni Henry Miller'dir. Bir polisiye romandan esinlenerek senaryo yazılmıştır. Bu tür film sevenlere duyrulur.
Filmin Konusu : Başrolünü Willem Dafoe’nun üstlendiği 'Anamorph'de bir NYPD dedektifi seri bir katilin peşine düşer. Araştırdığı katil alışılmamış cinayetler işlemekte, kendisi bir sanatçı olarak görmektedir. Dedektif, cinayet mahallini titizlikle araştırır. Araştırma derinleştikçe kendisinin de cinayetlere bulaştığını fark eder. H. S. Miller’ın yazdığı ve yönettiği filmin diğer rollerinde James Rebhorn ve Amy Carlson var.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1


Cd-2


Cd-3


Cd-4

Filmi izle

28 Ocak 2010 Perşembe

Kim Kiminle Nerede - Whatever Works film izle



Yönetmen :      Yönetmeni bilinmemektedir.
Senaryo :     Woody Allen
Oyuncular :     Larry David, Carolyn McCormick, Conleth Hill, Evan Rachel Wood, John Gallagher Jr.
Filmin Türü :     Komedi, Romantik
Orijinal Adı :     Whatever Works
Yapımcı Firma :     Sony Pictures Classics
Yapım Yılı :     2009
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     92 dakika
Dağıtıcı Firma :     Tiglon Film
Vizyon Tarihi :     15.01.2010
Film Hakkında : Film güzeldi. Bende izledim. Gerek komedi gerekse romantizim açısından konusu dışına çıkmayan güzel bir film olmuş.
Filmin Konusu : Woody Allen'ın yıllar sonra tekrar New York sokaklarına döndüğü son filmi. Allen, evlilik, talih, cinsellik gibi bilindik temalarına dönüş yapıyor.
Eksantrik bir New Yorklu olan Boris Yellnikoff, sürdürdüğü elit hayatı daha bohem bir yaşam için terk etmek üzeredir. Güneyli bir genç kadın olan Melodie ile karşılaşan Boris ona aşık olur. Birlikte yaşamaya başlayan Boris ve Melodie için işler, genç kadının ailesinin devreye girmesi ile karışık bir hal alır.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4


Filmi izle

Büyük Lebowski - Big Lebowski film izle


Yönetmen :      Joel Coen, Ethan Coen
Senaryo :     Joel Coen, Ethan Coen
Oyuncular :     Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi, David Huddleston
Filmin Türü :     Komedi, Suç
Orijinal Adı :     The Big Lebowski
Yapımcı Firma :     Polygram Filmed Entertainment
Yapım Yılı :     1998
Yapım Ülkesi :     ABD, İngiltere
Orijinal Dili :     İngilizce, Almanca, İspanyolca
Filmin Süresi :     117 dakika
Film Hakkında : Film 1998 yapımı olup Joel Coen ve Ethan Coen yönetmenliğinde çekiliyor. Bu tür komedi ve suç film severlere bu filmi izlemelerini öneririz.
Filmin Konusu : Herkesin Dude diye hitap ettiği Jeffrey Lebowski günün birinde iki gagnsterin evine girip tartaklayarak borcunu ödemesini istemeleri üzerine bir başka Lebowski nin daha aynı şehirde yaşadığını anlar. Evine giren gangsterlerin odanın görünüşünü tamamlayan halısına işemelerine içerleyen Dude, kirlenen halısını tazmin etmek için diğer Lebowski nin yanına gider. Bu ziyaret sonucunda işssiz Dude para kazanabileceği bir iş sahibi olmuştur. Sadece Lebowski nin karısını kaçıranlara verilecek fidyeyi söylenen yere bırakması onu zengin bir adam yapacaktır, ancak bu plan düşünüldüğü gibi işlemeyecektir.
iyi seyirler.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4


Filmi izle

Keskin Nişancı - Sniper film izle

Keskin Niancı Sniper film izle
Yapım: 2009 / HongKong, Kanada
Tür:Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen:Dante Lam
Senaryo:Wai Lun Ng
Süre:1,5 saat.
Oyuncular: Richie Ren, Xiaoming Huang, Edison Chen, Bowie Lam, Kai Chi Liu.
Film Hakkında: Bu tür filmleri hep sevmişimdir. İzleme olanağı mutlaka bulup izleme şansını yakalamışımdır. Güzel bir film diye düşünmekteyim. BU tür film severlerin bu filmi tereddüt etmeden izlemelerini tavsiye ederim.
Film Konusu: Filmin konusu şu şekilde sürmektedir. Bir keskin nişancının görevden alınır ve polisler ile çatışmaya girer. Ama keskin nişancı hiçte kolay biri değildir. Onu alt etmek kolay olmaycaktır. Aksiyon ve macera filmin her yerinde sürmektedir.
İyi seyirler...
Cd-1




Cd-2




Cd-3


Filmi izle

Kolpaçino film izle

 kolpacino poster KolpaÇino Filmini izLe
Yönetmen : Atıl İnaç
Senaryo : Şafak Sezer, Kaan Ertem
Oyuncular : Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Ali Sürmeli, Hakan Ural
Filmin Türü : Komedi, Macera
Orijinal Adı : Kolpaçino
Yapımcı Firma : İyi Seyirler Film
Yapım Yılı : 2009
Yapım Ülkesi : Türkiye
Orijinal Dili : Türkçe
Dağıtıcı Firma : Özen Film
Vizyon Tarihi : 29.10.2009
Film Hakkında:  Şafak Sezer in başrollerde oynadığı bu filmde komedi dorukta. Şafak Sezer in oynadığı filmlerde hep bi akıcılık söz konusu. Her filmini severim. Bu filmide güzel olmuş diye düşünüyorum.

Filmin Konusu:Söz, bu sefer herşey çok güzel olacak!Tayfun, İstanbul’un ünlü mafya babalarından biri olan Ateş bey’in uyuşturucu mallarını dağıtan bir ayakçıdır. Özellikle sosyetik gençlerin arasına karışıp onlara mal satar. Onların yaşadığı hayata hayrandır. Hep öyle olmak ister. Bir gün bir kurnazlık yaparak Ateş bey’in mallarını kendi hesabına indirir ve parayı getirmez.
Ateş bey, Tayfun’u sert bir şekilde tehdit eder. Eğer ki kendisinden çaldığı malları bir hafta içinde getirmezse onu öldüreceğini söyler. 50 bin dolar da ceza keser.
Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla anlatılan bir hikaye.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1




Cd-2




Cd-3


Filmi izle

Yaratılış - Creation film izle

Creation Yaratilis film izle
Gösterim Tarihi: 2010 , Amerika
Tür: Biyografi , Tarih
Yönetmen:Jon Amiel
Senaryo:Randal Keynes ile John Collee
Yapımcı:Jeremy Thomas
Oyuncular: Paul Bettany ( Charles Darwin rolunde ), Jennifer Connelly,Jeremy Northam,Toby Jones,benedict Cumberbatch,Jim Carter,Martha West,Teresa Churcher,Harrison Sansostri ve Zak Davies.
Film Hakkında: Filmin yapım amacına gelirsek izleyicilerin ünlü biyolog Darwini daha iyi tanımaları amacıyla yapılmış bir film. Onun çelişkilerini gün yüzüne çıkaran bu filmi izlemenizi tavsiye ederiz. Zaten İmdb puanıda iyi (7.0)
Filmin Konusu: Türlerin Kökeni Üzerine adlı kitabını hazırlama sürecinde inanç ile bilimsel gerçeklik arasında ‘Tanrı mı, evrim mi? sorusu içinde yaşadığı ikilemleri ve 10 yaşındaki kızını kaybetmesinin öyküsünü konu ediyor.
Bu yılki Toronto Film Festivali’nin açılış filmi olarak gösterilen Creation, halen ABD hariç dünyanın tüm büyük pazarlarına satılmış durumda. Filmin yapımcısı, Oscar ödüllü Jeremy Thomas, ABD’li dağıtımcıların filmi ‘dindar Amerikan izleyici için fazla tartışmalı’ bulduğunu ve reddettiğini açıkladı.
Hıristiyan bakış açısının hâkim olduğu Amerika’da etkili movieguide.org adlı internet sitesinde, ‘öjenik’in (Fizik ve moral bakımlardan ileri nesiller yetiştirme bilimi) babası olarak adlandırılan Darwin’in ‘Irkçı, geri kafalı ve kitle katliamını meşru kılan 1800’lerin natüralistlerinden’ olduğu, ‘çiğ teorisi’nin doğrudan Hitler’i etkilediği ve ‘barbarlığın’ sorumlusu haline geldiği yazıyor.
“2009′da Amerika’da durumun hala bu şekilde olmasına inanamıyorum” diye konuşan yapımcı Jeremy Thomas, Türlerin Kökeni’nin yayımlanmasından 150 yıl sonra bunların konuşulmasını ve Amerika’da pek çok kişinin hala Dünya’nın altı günde yaratıldığına inanmasını şaşırtıcı bulduğunu söyledi.
İyi seyirler dileriz.

Filmi izle

27 Ocak 2010 Çarşamba

Soğuk Ruhlar - Cold Souls film izle

http://chasness.files.wordpress.com/2009/06/cold_souls.jpg
Yapım:2009 ~ ABD, Fransa
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Sophie Barthes
Senaryo:Sophie Barthes
Film Hakkında: Filmi izleme fırsatı bulamadım ama filmin gösterime girmeden önce aldığı puan 7.5 miş. Nasıl film gösterime girmeden bu kadar puan almış anlayamadım. Güzel film diye düşünüyorum. Çünkü gösterime girmeden önceki puanları gördüğünüz gibi yüksekmiş. Neyse lafı fazla uzatmadan sizi filmle baş başa bırakıyoruz.
İyi seyirler dileriz.

Filmi izle

Amerikan Güzeli - American Beauty film izle

http://fandangogroovers.files.wordpress.com/2009/07/american-beauty.jpg
Yönetmen :      Sam Mendes
Senaryo :     Alan Ball
Oyuncular :     Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley, Mena Suvari
Filmin Türü :     Komedi, Drama
Orijinal Adı :     American Beauty
Yapımcı Firma :     DreamWorks
Yapım Yılı :     1999
Yapım Ülkesi :     ABD
Orijinal Dili :     Ingilizce
Filmin Süresi :     112 dakika
Film Hakkında : Sam Mendes in tiyatro geleneğinden gelen güzel bir denemesi olmuş. 1999 yapımı bu film komedi ve frama içeriyor. Konusunun dışına çıkmamış ve ustalıkla hazırlanmış bir film.
Filmin Konusu : Lester Burnham (Kevin Spacey)'in aile sorunlari ile basi derttedir. Karisi Carolyn (Annette Bening) ve kizi Jane (Thora Birch) ile iliskileri giderek daha da kötülesmektedir. Buna is ile iligli sorunlar da eklenir ve Lester bunalimdan kurtulmaya çalisirken aile parçalanmaya dogru yol alir.
İyi seyirler.
NOT: MegaVideo 72 dk. lık izleme sınır koymuştur. O nedenle 72 dk sınırı dolduğunda modeminize reset atıp siteye geliniz ve filmi. kaldığınız yere sarıp izlemeye devam edebilirsiniz.
Cd-1



Cd-2
 
Filmi izle

Kırmızı Değirmen - Moulin Rouge film izle

Kırmızı Değirmen film izle
Yönetmen :      Baz Luhrmann
Senaryo :     Baz Luhrmann, Craig Pearce
Oyuncular :     Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh
Filmin Türü :     Drama, Müzikal
Orijinal Adı :     Moulin Rouge
Yapımcı Firma :     Bazmark Films
Yapım Yılı :     2001
Yapım Ülkesi :     Avusturalya/ABD
Orijinal Dili :     İngilizce
Filmin Süresi :     127 dakika
Dağıtıcı Firma :     Özen Film
Vizyon Tarihi :     09.11.2001
Film Hakkında : 2001 yılında çekilen bu film Baz Luhrmann yönetmenliğinde karşımıza çıkıyor. Güzel bir drama filmi diye düşünmekteyim. Genellikle müzikal türü üzerinde durulmuş.
Filmin Konusu : 1899 yılında Paris'te yaşayan genç bohem şair Christian (Ewan McGregor), babasının otoritesine karşı çıkarak kendini renkli gecelerin alemine kaptırıyor. Uyuşturucu, seks ve eğlence cenneti, henüz keşfedilen elektriğin pırıl pırıl aydınlattığı ünlü gece klübü Moulen Rouge'un keyfini yaşıyor. Ancak klübün en meşhur ve pahalı dansçısı Satine'e (Nicole Kidman) olan tutkusu onu trajik bir aşk hikayesinin baş kahramanı yapıyor. Baz Luhrmann'ın yönettiği bu müzikal 2001 Cannes Film Festivali'nin açılış filmiydi.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4



Cd-5



Filmi izle

Barbarella film izle

http://vbaudoin.files.wordpress.com/2009/11/2009-11-30-barbarella.jpg
Yapım: 1968 ~ Fransa,  İtalya
Tür: Bilim Kurgu,  Çizgi,  Fantastik,  Macera
Yönetmen: Roger Vadim
Senaryo: Jean Claude Forest,  Roger Vadim,  Terry Southern,  Claude Brule
Görüntü Yönetmeni: Dino De Laurentiis
Müzik: Claude Renoir
Yapım: Charles Fox,  Michel Magne,  Bob Crewe
Süre:1 saat 38 dk
Film Hakkında: 1968 yılında çekilen bu film uzay konulu olarak senaryolaştırılmış. O zamanın zor şartlarıylada olsa güzel bir film olmuş. Ama arkadaşlar filmi bulamadığımızda dolayı fragmanı yayınlıyoruz. Filmin fragmanını izleyerek içeriği hakkında ve çekimin kalitesi hakkındada bilgi sahibi olabilirsiniz.
Filmin Konusu: M.S. 40.000. yüzyıllarda sıfır yerçekiminde salınarak vücudunu sergilemeyi ve serbest aşkı seven saf dilber Barbarella, Dünya gezegeninin uzaydaki temsilcisi olarak zor bir görev üstlenir: yeni bir icadıyla evrendeki barışı tehdit eden Duran Duran isimli çılgın dahiyi bulmak.Barbarella, Tau Ceti sistemine uzanan arayışı boyunca biribirinden ilginç ve ‘muzır’ uzaylı ırklarla, tehlikelerle karşılaşır. Hatta yakışıklı ve kör bir meleğin kanatlarında aşk yapma şansı da yakalar.
İyi seyirler.
Barbarella film fragmanı




Filmi izle

Venüs Deltası - Delta Of Venüs film izle

[delta+of+venus.jpg]
Tür : Dram
Yönetmen : Zalman King
Yapım : 1995, ABD
Süre : 97 dk.
Oyuncular: Audie England, Costas Mandylor, Eric Da Silva
Raven Snow, Rory Campbell, Emma Louise Moore
Film Hakkında: Zalman King yaşamla sınır tanımayan bir kanının erotik portresini son derece profesyonellikle çiziyor. 1995 yılının güzel filmlerinden bir tanesi. Zaten Zalman King usta yönetmenliğiyle herşeyi ortaya koymuş.
Filmin Konusu: 2. Dünya Savaşı'nın duman bulutlarının Avrupa üzerinde toplanmaya başladığı sıralarda, Paris kafelerinde eğlence hala devam etmektedir. Elena (Audie England, Red Shoe Diaries), yakışıklı bir Fransıza (Costas Mandylor, Mobsters) aşık, Amerikalı genç ve güzel bir yazardır. Aralarındaki farklı ilişki, Elena'yı seksüel uyanışa uzanan bir yolculuğa çıkaracaktır. Lawrance, New York'a gitmek üzere ayrıldığında, Elena, tutkunun gizli yeri Venüs Deltasını bulmak ve zevkin doruk noktasına ulaşmak için çıktığı ve tüm limitleri zorlayan yolculuğuna devam edecektir.
İyi seyirler...


Filmi izle

26 Ocak 2010 Salı

Rüya Bilmecesi film izle


Yapım:2006 Fransa
Tür:Fantastik, Komedi, Romantik
Yönetmen ve Senarist:Michel Gondry
Süre:1 saat 45 dakika.
Oyuncular:Gael García Bernal, Charlotte Gainsbourg, Emma de Caunes, Alain Chabat, Miou-Miou.
Film Hakkında: Konusu size biraz farklı geliyor olabilir. Ama filmi izledikten sonra güzel ve hayatın içinden yaratıcılık katılarak çekilen bu filmin izlemeye değer olduğunu göreceksiniz.
Filmin Konusu: Stephane(Gael García Bernal) hayal dünyası çok geniş bir bir gençtir. Stephane hem uyanıkken hem de ayıkken rüyalar görür. Ayıkken gördüğü rüyalar Stephane’ı oldukça etkilemektedir.
Filmi izle

The X-Files film izle


Yapım:2008 ABD, Kanada
Tür:Bilim Kurgu, Dram, Gizem
Yönetmen:Chris Carter, Rob Bowman
Senaryo:Chris Carter, Frank Spotnitz
Süre:1 saat 44 dakika.
Oyuncular:Amanda Peet, David Duchovny, Gillian Anderson, Billy Connolly, Callum Keith Rennie.
Film Hakkında: Elimizden geleni size en iyi sekilde özetleyerek sunuyoruz. Gizli dosyalar dizisinin bu filminde dizi hayranları ve gizem türü film severler için iyi bir film olmuş. Bu tür film severlere bu filmi izlemelerini öneririz.
Filmin Konusu: Bu filmde ajanlarımız yine iş başındalar ve yine suçluların peşine düşüyorlar.
İyi seyirler dileriz.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4


Filmi izle

Kutup Macerası - Eight Below film izle


Yapım:2006 ABD
Tür:Aile, Dram, Komedi, Macera
Yönetmen:Frank Marshall
Süre:2 saat
Oyuncular:Paul Walker ,Bruce Greenwood ,Moon Bloodgood ,Wendy Crewson ,Gerard Plunkett ,August Schellenberg ,Jason Biggs.
Film Hakkında: 2006 yılının güzel filmlerinden bir tanesi. Güzel bir macera filmi. Filmde güzel bir dostluğun hikayesi anlatılıyor. Hızlı ve Öfkeli filminden Paul Walker bu filmde kurtarıcı rolünü oynuyor. Hızlı ve Öfkeli filmini izleyenler bilirler. Herneyse lafı fazla uzatmadan filmin konusuna dönelim.
Filmin Konusu: Bir grup insana yine eşlik ederek onlara korumacalık yapan Jerry bir fırtına sonucu kar köpeklerini kaybederek kurtulmuştur. Kar köpeklerini kurtarmak için tekrar fırtınanın içine girecek olan Jerry’yi asrın en güçlü fırtınası beklemektedir.
İyi  seyirler dileriz.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4



Cd-5



Cd-6


Filmi izle

Büyük Yarış - The Circuit film izle


Yapım:2008 ABD, Kanada
Tür:Aksiyon, Dram
Yönetmen:Peter Werner
Senaryo:Bill Hanley
Süre:1 saat 28 dakika.
Vizyon Tarihi:08 Ocak 2008
Oyuncular:Michelle Trachtenberg ,Bill Campbel ,Drew Fuller ,Paul Rae ,Tommy Lioutas.

Film Hakkında: Film konusu itibariyle araba yarışlarını ele alıyor. Türü aksiyon ve dram  olan bu filmde Michelle Trachtenberg yine ortalığı kasıp kavurıyor.
Filmin Konusu: Al Shines(Bill Campbell) araba yarışlarının efsane ismidir. Büyük bir yarışda yarışamaz ve onun yerine kızı Kylie Shines(Michelle Trachtenberg) yarışacaktır.
İyi seyirler.
Filmi izle

Bitch Slap film izle

bitch slap 
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Rick Jacobson
Senaryo: Eric Gruendemann, Rick Jacobson
Yapımcı: Eric Gruendemann, Rick Jacobson
Görüntü Yönetmeni: Stuart Asbjornsen
Müzik: John R. Graham
Film Hakkında: 2009 yapımı bu filmde genellikle kadın teması göz önünde bulundurulmuş. Kadınların gücü gösterilmeye çalışılmış. Güzel bir aksiyon filmi olmuş.Yorumlarınızı bekliyoruz.
Filmin Konusu: Bitch Slap filmi, 1950-1970'lerin B tipi filmlerine bir göndeme yapıyor. 3 kötü kızın 200 milyon dolarlık elmasları bir mafya babasından çalmak için bir araya gelmesiyle film başlıyor.
Cd-1


Cd-2
 
Filmi izle

25 Ocak 2010 Pazartesi

Hardcore film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgns5SAKt3SZ9mk-TdDHtyBlFh6yhtgXeZlXa-xx5aqB6RqPtGmVLyUnsTWdV9Cc3AYYCCCulAq3x9UOg7sUEh4FDyYDfug9Zj0guI-FWQxeBY6AkT01tM3ET5t3g6qEnIX9UySQ2Zrht9h/s320/hardcore-illiadis-aff.jpg
Yapım:2004 ~ Yunanistan
Tür:Dram, Erotik
Yönetmen:Dennis Iliadis
Senaryo:Aleka Laskou, Dennis Iliadis
Yapımcı:ıraklis Mavroidis, Dennis Iliadis
Görüntü Yönetmeni:Thymios Bakatatakis
Süre:1 saat 36 dk
Film Hakkında: Film (+18) erotik içeriklidir. O yüzden 18 yaşından küçük izleyici kitlesi için uygun değildir.
Filmin Konusu: Konusu itibariyle 2 genç kızın yaşamış oldukları şiddet ve zor geçirdiikleri günlerde birbirlerine destek olma çabası içerisinde olduklarını ele alıyor.
Cd-1


Cd-2

Filmi izle

Sherlock Holmes film izle

Sherlock Holmes (Altyazılı)
Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Gizem / Suç
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
Yönetmen : Guy Ritchie
Senaryo : Michael Robert Johnson , Anthony Peckham , Simon Kinberg , Lionel Wigram , Arthur Conan Doyle
Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2009, İngiltere / Avustralya / ABD
Oyuncular: Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes) , Jude Law (Dr. John Watson) , Rachel McAdams (Irene Adler) , Mark Strong (Lord Blackwood)
Film Hakkında: Film konusu itibariyle güzeldi. İzledikten sonra dahada iyi olduğuna kanaat getirdim. Hiç izlemek için tereddüt etmeyin izleyin derim.
Filmin Konusu: Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bri düşman ile savaşıyor.
İyi seyirler.
Filmi izle

Sınırda - Frontier film izle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5ANW4dcLGz8cXD61QPwgWy-afq8mx-PrY5qWojQSGWHb1ISq8m0hDF4YV_OoX5IFewT3L0lxIlK7YYCsTqvSAXcqmBAsIC4dcooQrpA843AAF4W8NTT9CSonu68_yViLRlvaHblXi0mE/s320/S%C4%B1n%C4%B1r%20da%20+-+Fronti%C3%A8re%20s%20+%20T%C3%BCrk%C3%A7e+Dublaj%20.jpg#01599898153736456542
Yapım:2007 ~ Fransa, İsviçre
Tür: Dram, Korku, Suç, Gerilim
Yönetmen:Xavier Gens
Senaryo:Xavier Gens
Yapımcı:Hubert Brault, Laurent Tolleron
Görüntü Yönetmeni:Laurent Bares
Müzik:Jean-pierre Taieb
Süre:1 saat 48 dk
Film Hakkında: Öncelikle belirtelimki film, çok ağır  işkence sahneleri vs. içerdiğinden küçük yaştaki izleyiciler için uygun değildir. Filmi izlemenizi tavsiye ederiz.
Filmin Konusu: Fransa’da seçimler sırasında toplumda bir kaos ortamı doğar. Bunu fırsat bilen ufak çapta soyguncu gençler de, arkadaşlarına yardım edebilmek amaçlı bir banka soygununa girişirler. Ancak işler ters gider ve polisten kaçmaya çalışırlarken grup dağılır. Bir kısmı Lüksemburg yakınlarındaki ıssız bir pansiyona saklanır. Ancak bu pansiyondaki gizem, aslında vahşetin diğer adıdır.
Pansiyon işletmecileri, birer Nazi sempatizanı ve tutkunudur. Faşizmi tekrardan iktidar yapıp; saf ırk hayalleriyle yaşarlar. Bu amaçları uğrunda ise, ellerine geçen insanları olmadık işkencelerden geçirip her türlü acıyı ve eziyeti çektirirler. Soyguncu gençler de bu vahşetin tam ortasında kendilerini bulacaktır.
İyi seyirler.
Filmi izle

Çaylak Profesyonel film izle

Çaylak Profesyonel film izle
Yapımı: 2008 – ABD
Türü: Komedi – Spor
Yönetmeni: Kent Alterman
Senaryosu: Scot Armstrong
Yapımcıları: Joshua Church – Jimmy Miller
Müziği: Theodore Shapiro
Süresi: 1 saat 30 dakikadır.
Vizyon Tarihi – Türkiye: 25 Nisan 2008
Oyuncular: Woody Harrelson – Will Ferrell - Maura Tierney – Jackie Earle Haley – DeRay Davis.
Film Hakkında: Güzel bir komedi filmi diye düşünmekteyim. Tabi o kadar da olmalı. Profesyonel bir oyuncu kadrosuna sahip bir film çünkü.
Filmin Konusu: Amerikan Basketbol Birliği’ne bağlı Flint Michigan Tropics takımının koçu Jackie Moon (Will Ferrel), takım arkadaşlarının NBA’de oynama hayallerini gerçekleştirebilmek için onlara destek verir.
Cd-1



Cd-2



Cd-3



Cd-4

Filmi izle
Film İzlerken Chat Sesini Kapatmak İçin  Simgesine 1 Kere Tıklayarak Sesi Kapatabilirsiniz.
 
Sitemizde bulunan videolar, video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Eğer hak sahibi videonun kaldırılmasını talep ederse sitemizden kaldırılır.
film izle - film izle - Teknoloji
Seni Seviyoruz Google